Taxiverzekering

Laat je taxi goed verzekeren! NTM Verzekeringen is onafhankelijk en niet gebonden aan een verzekeraar. Wij vergelijken offertes voor je op prijs en dekking. Je taxi dient minimaal WA verzekerd te zijn. Wil je liever ook risico’s afdekken in geval van diefstal of brand, dan heb je Beperkt Casco nodig. Wil je nog ruimere dekking, voor alle van buiten komende onheilen, dan is Volledig Casco voor jou. Wij adviseren je graag!

Basis dekkingen

WA

De WA verzekering is wettelijk verplicht en dient minimaal te worden afgesloten. Deze verzekering dekt de schade die aan derden wordt veroorzaakt, dus niet de schade aan het eigen voertuig.

Beperkt Casco

Met de beperkt casco dekking ben je verzekerd voor schade die je met je auto bij anderen veroorzaakt, maar ook voor een aantal autoschades aan je eigen voertuig. Denk hierbij aan schade veroorzaakt door: brand, diefstal, ruitschade/ruitbreuk en botsing met loslopende dieren.

Full Casco

Volledig casco is de meest uitgebreide dekkingsvariant voor je taxi die er is. Deze omvat de vorige dekkingen en meer. Een volledig casco taxiverzekering dekt onder andere schade aan je eigen voertuig bij: botsen, slippen, stoten, omslaan, te water of van de weg raken, overstroming, vandalisme en andere van buiten komende onheilen.

Wil je weten wat jouw taxiverzekering gaat kosten? Vraag dan telefonisch of via onze website NU een offerte op!