Over ons

Dé specialist in verzekeringen voor het taxibedrijf!

NTM verzekeringen is een onafhankelijke assurantiekantoor voor schadeverzekeringen die toegespitst zijn op de taxibranche. Wij bedienen geen andere soort klanten. Hierdoor kunnen wij nog meer waarde leveren, omdat we goed op de hoogte zijn van de risico’s in de bedrijfsprocessen van de taxiondernemer.

NTM Verzekeringen biedt een totaal service voor taxibedrijven. Het is onze missie om onze klanten ongeëvenaarde kwaliteit service te geven. Wij doen dit door proactief op het gebied van verkeers- en aansprakelijkheidsrisico’s mee te denken.

Het is onze ambitie om onze klanten de beste service en nazorg bij schadeafhandeling te geven.

Onze adviseurs inventariseren samen met de klant welke taxiverzekeringen het best bij hen passen. Onze adviseurs zijn experts op het gebied van verzekeren in de taxibranche. Ons team beschikt over alle nodige vakdiploma’s en wij doen regelmatig actuele kennis op. Wij voldoen aan alle wet- en regelgeving en aan de eisen van de AFM, de toezichthouder.

NTM verzekeringen is ontstaan door de grote vraag uit de taximarkt naar een partner op verzekeringsgebied die zorgen wegneemt door snel en doelgericht te handelen op de kritieke momenten, zoals bij schade bijvoorbeeld. Onze adviseurs zijn WO opgeleid en zijn administratief sterk onderlegd. Processen zijn zo ingericht om een efficiënt en optimaal resultaat te behalen.

NTM Verzekeringen is aangesloten bij de AFM onder nummer 12046834 en bij Kifid onder nummer 300.017493

Wij zijn volledig onafhankelijk. Geen enkele verzekeraar heeft een belang in ons bedrijf. Wij zijn niet gebonden om bepaalde producten aan te bieden.

Onze klanten mogen erop vertrouwen dat wij hun belang altijd voorop stellen.

Ons team

Deskundig & gedreven

Nordin el Faresi

Nordin el Faresi

Adviseur zakelijke schadeverzekeringen

Nordin houdt zich dagelijks bezig met het adviseren en begeleiden van klanten bij het afsluiten van de juiste verzekeringen.

Kamal el Faresi

Kamal el Faresi

Adviseur zakelijke schadeverzekeringen

Kamal houdt zich dagelijks bezig met de afhandeling van offertes en het afsluiten van polissen voor nieuwe en bestaande klanten.